Program complet de sănătate  

Abordarea terapeutică de succes este întotdeauna multidisciplinară (medic, psiholog, specialist în biorezonanță) și începe prin stabilirea, de la început, a unei bune colaborări între terapeut și pacient.

Programul de sănătate are o durată de trei luni și este susținut de către:
Mihai Lucian – Psiholog | Teolog | Parapsiholog | Biorezonanță | Nutriție |

Gabriela Chivu – Medic | Homeopatie | Nutriție | Biorezonanță | Teolog |

Durata programului de sănătate este de 1 lună.
Costul total al programului este de 3000 ron.

Programarea pentru consultanța se face accesând butonul pentru înscriere fie telefonic la nr.  +40 723 236 699

Ședințele individuale din București se desfășoară în locația din B-dul Chișinău Nr. 5, sector 2.
Programul se poate desfășura și în variantă online pe platforma ZOOM.
Orarul ședințelor (zi și oră) se stabilește de comun acord în funcție de disponibilitate.

Ce conține programul de sănătate într-o lună?
Programul este compus din:

– diete personalizate și educație alimentară;
– consultanțe psihologice și parapsihologie pentru sănătate;
– consultanțe de biorezonanță pentru sănătate;
– consultanțe medicale;
– toate suplimentele necesare acestui program de sănătate.
Pe toata perioada programului, se beneficiază de suport psihologic, medical.

Cum achit programul de sănătate?
Se achită online utilizând Home Banking sau fizic la orice bancă, în contul RO52BACX0000001096532001, deschis la Unicredit, din cadrul SC CURSURI RECALIBRARE SRL, cu sediul în București, Str. Drumul Sării nr. 7. 

________________________________

Programul de sănătate complet, care previne afecțiunile virale și vine în ajutorul tău cu remedii unice.
În cadrul programului vei afla despre importanța celui mai complex și complet program de sănătate care răspunde nevoilor tale actuale.
Îți voi oferii soluțiile cele mai optime pentru rezolvarea problemelor de sănătate, plecând de la cauzele spirituale și energetice ce au declanșat afecțiunile trupești.
Pornind de la  programul bază menționat mai jos, acesta poate fii personalizat în funcție de dezechilibrele energetice și emoționale, afecțiuni și istoricul medical.

Câteva motive ca tu să comanzi acum programul de sănătate!
Ajută la dobândirea și menținerea stării de sănătate, imunitate, hidratare, alcalinizare, deparazitare, detoxifiere, capacitatea de memorare, echilibrul energetic, refacerea aurei, echilibrarea psihică și emoțională, înlăturarea kilogramelor în plus, restabilește o buna funcționare a organelor. Programul de sănătate pe care îl promovăm oferă un algoritm de numai 4 săptămâni, iar pacienții au prezentat ameliorări ale bolilor oncologice, infecțioase, neurologice, alergii, digestive cât și restabilirea stării de homeostazie.

Câteva detalii despre acest program?
La baza acestui program de sănătate se află trei studii științifice, laureate cu Premiul NOBEL, care au dovedit că starea organismului se ameliorează în mediu ALCALIN. Primul studiu premiat in anul 1931 este  cel al doctorului în medicină și psihologului german Otto Heinrich Warburg și prezintă legătura dintre mediul intern acid și dezvoltarea celulelor canceroase în corpul uman. Cel de-al doilea studiu, laureat în 1958,  aparține  specialistului american în genetica microbiană, Joshua Lederberg și are ca subiect paraziții corpului uman și efectele dezastruoase  pe care le au asupra sănătății. Cel de-al treilea studiu, laureat în 2016, aparține lui Yoshinori Ohsumi, profesor la Institutul Tehnologic din Tokyo, care a câștigat premiul Nobel pentru Medicină. Cercetătorul japonez este specializat în biologie celulară. Premiul Nobel îi revine pentru descoperirile sale în domeniul mecanismelor autofagiei. 

Citește mai departe . . .

Orice om care deprinde un cult al sănătății complet și corect (cunoaștere, echilibru energetic și emoțional, raționament corect și echilibrat) își accesează cu ușurință puterea vindecătoare interioară bucurându-se din plin de sănătate, fericire și frumusețe. 

        Mă poți contacta:

🏢   B-dul Chișinău Nr. 5

📞  Tel:0723 236 699

🌐  contact@brichicimihaela.ro