MEDICINĂ ENERGETICĂ

Terapie Biorezonanță
Pentru consultanță completează formularul de mai jos. Orarul ședințelor (zi și oră) se stabilește de comun acord în funcție de disponibilitate. 
Ședințele de medicină energetică (biorezonanță) sunt susținute de:
Dorina Baciu: Psiholog | Teolog | Coach | Terapeut Biorezonanță
Cost și durată: cabinet 300 ron (60 min) / online este de 200 ron (60 min).
Pentru urgențe, anulare sau reprogramarea ședinței individuale sunați la tel. 0727611340.
Anularea / reprogramarea ședinței este acceptată doar cu minim 48 de ore înainte de data și ora stabilită.

Bolile și afecțiunile omului ar trebui în primul rând prevenite, nu-i așa?
Din păcate, de multe ori acest aspect este ignorat cu bună știință, pentru că presupune renunțarea la obiceiuri care ne aduc plăceri, lupta cu inerția și comoditatea în gândire și comportament, într-un cuvânt, schimbarea modului de viață devenit sursa îmbolnăvirilor. Iar de schimbare, mulți ne temem….din păcate! Din fericire, medicina energetică ne oferă tehnici și procedee prin care să realizăm această prevenție într-un mod mai ușor de acceptat și de integrat ființei noastre. De mii de ani se știe că menținerea sănătății înseamnă asigurarea echilibrului energetic al corpului. Dezechilibrul generează diferențe de ritm și viteză ale proceselor metabolice în diferite părți ale corpului, ceea ce provoacă disfuncții ce se pot extinde la nivelul întregului organism.

Din fericire, medicina energetică ne oferă tehnici și procedee prin care să realizăm această prevenție într-un mod mai ușor de acceptat și de integrat ființei noastre. De mii de ani se știe că menținerea sănătății înseamnă asigurarea echilibrului energetic al corpului. Dezechilibrul generează diferențe de ritm și viteză ale proceselor metabolice în diferite părți ale corpului, ceea ce provoacă disfuncții ce se pot extinde la nivelul întregului organism. 
Medicamentele chimice ajută în cazurile grave sau de urgență, dar folosite în tratamente de lungă durată dezechilibrează energetic și produc o mulțime de efecte adverse, unele chiar foarte periculoase.
Medicina energetică, la fel ca cea naturistă, NU ARE CONTRAINDICAȚII, în comparație cu medicamentele chimice. Biorezonanța este o tehnică de reechilibrare energetică a organismului uman care utilizează fenomenul de sintonie, adică cel de intrare în rezonanță a două sisteme: unul biologic (al pacientului) și unul extern (al aparatului de biorezonanță).

Ce poate face SCIO/OMNIS?

1. Recunoaște zonele cu probleme : în mâinile unui terapeut instruit, dezechilibrele măsurate în câmpurile energiei subtile sunt urmărite și corelate pentru a determina sursele cele mai probabile stres și vulnerabilitate.
2. Tratament energetic: SCIO/OMNIS are capacitatea de a transmite aproximativ 50000 de energii corective diferite pentru a ajuta organismul să stabilească echilibrul energetic pentru sănătatea și bunăstarea sa. Aceasta include localizarea și deblocarea fluxului de energie, zapping paraziți, biofeedback-ul stimulând procesele de reparare, stimularea detoxifierii, desensibilizare alergiilor, reducerea stresului, echilibrarea emoțiilor și echilibrarea energetică a chakrelor .
3. Recomandări suplimentare pentru îmbunătățirea stilului de viață : Terapeutul biofeedback este de asemenea, în măsură să recomande sa recomande remedii, inclusiv corectarea deficientelor nutriționale, care vor ajuta cel mai bine într-un plan de însănătoșire. Este important să înțelegem că vindecarea începe imediat.
Procesul de vindecare poate începe subtil pe interior, cu stimuli mici, începând cu reacții în cascadă, care determină schimbări semnificative. Deși este posibil ca unele dezechilibre acute să poată fi corectate într-o singură ședința de terapie, însănătoșirea pacientului depinde de gravitatea situației sale.

Fluxul SCIO/OMNIS de Sănătate :
✅ Identifica și îndepărtează cauza emoțională, subconștientă a stresului.
✅ Tratează organele afectate .
✅ Elimină blocajele fluxului de energie din organism .
✅ Reduce simptomele cu metode naturale .
✅ Corectează comportamentele nocive ale pacientului.
SCIO/OMNIS este o metodă foarte rapidă de testare și tratament. Are capacitatea de a testa aproximativ 10.000 de articole și de a obține aceste rezultate în 3-4 minute. Restul timpului este destinat pentru tratament. Aparatul se focusează pe întreaga persoană și comunică la nivel spiritual, mental, emoțional și fizic.

Cât de multe tratamente sunt necesare?
Aceasta va depinde de 2 factori:
Rezervele vitale disponibile ale pacientului care determină potențialul de auto-vindecare .
Severitatea simptomelor sau profunzimea procesului bolii. În timp ce analizează efectele primei sesiuni pe SCIO/OMNIS, terapeutul va face recomandări noi și va discuta despre nevoile ulterioare de tratament ale pacientului. Acest lucru poate varia de la o dată pe lună (sau chiar mai rar) pentru o simplă întreținere a stării de sănătate, la ședințe săptămânale timp de 2-3 luni pentru pacienții grav bolnavi, cu deficiențe de imunitate, cum ar fi cancerul sau sindromul oboselii cronice.
Aparatul de Biorezonanță SCIO/OMNIS este cel mai sofisticat aparat de terapie prin biorezonanță magnetică deoarece obține informații concrete, găsind cauzele bolilor indiferent de natura lor (fizică, emoțională, spirituală) și face TERAPIE atât în prezența pacientului, cât și la distanță.


Vă aștept cu drag la ședințele de medicină energetică (biorezonanță)!

    Alegeți tipul de ședință dorit:*

            Mă poți contacta:

    🏢   B-dul Chișinău Nr. 5

    📞  Tel:0723 236 699

    🌐  contact@brichicimihaela.ro