Curs Dezvoltare Personală

Curs dezvoltare personală cu Mihai Lucian – București
📅 3 Decembrie 2022   Hotel Capital Plaza | 🕙 Ora 10:00 – 17:00

  50 locuri disponibile | 💵 50 ron 

Zile
Ore
Minute
Secunde

Te felicit că ai ales să te înscrii la acest curs!

Cursul de dezvoltare personală prin metoda Recalibrarea Ființei este mai mult decât un curs, este o investiție în tine și în viitorul tău. În cadrul evenimentului vei primi informații prețioase care te vor ajuta să ai o viață de calitate, cu valori, oferindu-ți soluții complete pentru îmbunătățirea sănătății din punct de vedere energetic, mental și trupesc (cauză și efect). Mai jos vei regăsi câteva întrebări care te ajută să afli dacă acest curs este potrivit și pentru tine.
1) Îți dorești să ai o viață de calitate cu satisfacții și împliniri?;  2) Vrei să știi cum este să trăiești cu sentimentul de încredere și siguranță;  3) Ți-ai dori să afli secretul fericirii?;  4) Te simți uneori „blocat/ă”, fără soluții?  5) Ai spus măcar o dată în viață, merit și eu mai mult?
Dacă și tu ai răspuns cu „DA” măcar la trei întrebări, atunci este necesar ca tu să PARTICIPI la acest curs.
___________________________________ 
Pentru participarea la eveniment este necesară completarea formularului de ÎNSCRIERE. Ulterior vei fi contactat de un membru al echipei Recalibrarea Ființei pentru CONFIRMARE.
Informațiile oferite pe perioada evenimentului de către Psiholog Mihai Lucian, Psiho-sociolog Popa Gabriela, Dr. Gabriela Chivu cât și de alți membrii ai echipei sunt gratuite. Cu rugămintea ca fiecare participant să își achite locul în sală și coffee break-ul în valoare de 50 ron., care se achită în contul societății Cursuri Recalibrare Srl, cu contul RO52BACX0000001096532001, deschis la Unicredit Bank.
___________________________________ 

Cursul meu este o investiție în tine!

0
Facultăți absolvite
0
Ani de experiență
0
Cursuri
0
Cursanți
0
Motive să evoluezi

Testimonialele participanților la cursul de dezvoltare personală cu Mihai Lucian

Acest curs este o sursa de informații complete care, odată aplicate îți schimba semnificativ viața pe toate planurile: fizic, psihic, emoțional și spiritual.Te ajută să privești viața cu alți ochi, să găsești răspunsuri în ceea ce privește trecutul tău, să înveți cum să îți trăiești prezentul și cum să îți creezi viitorul. Participarea la acest curs a adus o adevărată transformare în viața mea, am aflat foarte multe lucruri și informații pe care nu le cunoșteam (deși participasem la mai multe cursuri pana atunci). Vă recomand cu drag acest curs. Sunt convinsă că vă va schimbă întreaga existență.

Ana Maria Botoșani

Dorești să afli "CINE EȘTI TU"? Dacă răspunsul este DA, atunci acest curs este ceea ce ai nevoie. Am participat și eu la acest curs și îl recomand oricui dorește să se cunoască cu adevărat. Am avut parte de o experiență plăcută alături de Mihai Lucian, un Maestru de nota 10 și mai mult, un om special pe care îmi doresc să îl mai întâlnesc în această formulă, Maestru iar eu cursant. Recomand! 

Mihaela Apostolidis Constanța

Lucian Mihai este o personalitate puternică, un om cu multa dragoste și dăruire pentru oameni. Cursurile și seminariile predate de dânsul reprezintă o sursă inepuizabilă de cunoaștere. Recomand cu mult drag evenimentele dânsului. Felicitări pentri tot ce faceți pentru oameni!

Bălcescu George Tg. Jiu

Bucuria este mare atunci când întâlnești un om ca Mihai Lucian. Un om complet care știe să fie și om și teolog și îndrumător. Cursul dânsului este unic, afli adevăruri și informați pe care nu le afli la nici un curs, pur și simplu abordează toată ființa umană, ceva ce nu vezi niciunde. Mi-a plăcut foarte mult exercițiile și meditațiile pe care dânsul le face în timpul cursului. Un curs superb. Rar îmi este dat să întâlnesc în viață oameni deosebiți ca dânsul. Felicitări Lucian pentru tot ceea ce ești și pentru tot ce faci pentru oameni. Recomand cu drag tuturor.

Roxana Iordache Predeal

Mi-a plăcut foarte, foarte mult acest curs... , un om deosebit. Exemple mai mult decât elocvente din viața personală, meditații, explicarea punct cu punct, în mod savuros și concis a temelor din descrierea cursului... complexitatea ființei umane, a trăirilor noastre, a divinului din noi, sănătate, nutriție, spiritualitate... un tot mai mult decât frumos. Înțeleg din ce în ce mai bine cine sunt. De departe ieri am fost la cel mai plăcut curs din toate la care am participat de a lungul timpului. Mulțumesc dlui Lucian și echipei sale, caci pe chipul tuturor se citește prietenie, caldură. Vă doresc bucurii! 

I. Camelia Ionelaa București

Am participat pentru a doua oara la acest curs. Informația asimilata a fost complet diferita. Asa cum spune dl Mihai: noi evoluam și percepem lucrurile diferit. Multumesc cu recunostinta pentru tot ce am învățat și, cu siguranță, voi invata de acum înainte!

Liliana Iordan București

  Echipa Recalibrarea Ființei

  Nutri. Mihaela B.
  Psih. Mihai L.
  Psih. Gabriela P.
  Dr. Gabriela C.
  Psih. Dorina B.

  Ce vei obține participând la acest curs?  Vei obține adevăruri despre:

  ✅ Cine ești tu;
  ✅ Cum venim în această experiență de viață;
  ✅ Elemente fundamentale ale evoluției;
  ✅ Rolul tău în această călătorie trecătoare pe pământ;
  ✅ Credința în adevăr (crezul);
  ✅ Adevăruri despre religie;
  ✅ Lucrarea Tatălui Ceresc prin noi;

  ✅ Mecanismul de lucru al lumii nevăzute;
  ✅ Înțelegerea lecțiilor de viață (scop);
  ✅ Mecanismul puternic al minții;
  ✅ Mecanismul de vindecare al afecțiunilor;
  ✅ Prevenirea afecțiunilor;
  ✅ Cum să menținem bogățiile în viața noastră.
  ✅ Gândirea care stă la baza prosperității;

  ✅ Silueta dorită;
  ✅ Menținerea stării de sănătate;
  ✅ Descoperirea partenerului ideal;
  ✅ Cum să atragem partenerul ideal;
  ✅ Menținerea relațiilor armonioase;
  ✅ Reînvierea relațiilor de cuplu;
  ✅ Împlinire sufletească;

  În timpul cursului se vor face exerciții practice și demonstrații pentru a înțelege mai bine lumea nevăzută și bogăția (harurile) pe care o avem în noi de la Dumnezeu.
  ❇️ De ce este important pentru tine să participi la acest curs?
  Pentru că viața ne rezervă tuturor, mari sau mici, urcușuri și coborâșuri, pentru a ne forma caracterul și pentru a evolua. Scopul vieții nu este să trăiești cum vor alții. Unul din scopurile vieții este acela de fi o ființă onorabilă, utilă, empatică, altruistă, fericită, sănătoasă, deșteaptă, având cunoaștere și prosperitate materială. Este important să poți face diferența între a trăi și a trăi bine.

  Atunci când îți este mai greu, sau atunci când simți că nu știi ce drum să alegi, aruncă o privire asupra răspunsurilor pe care le vei primi pe parcursul cursului și cu siguranță vei știi ce să alegi. Din propria experiență vă pot spune că toate reușitele mele în viață au apărut în mod natural și foarte ușor atunci când am făcut alegeri corecte.
  Toate informațiile prețioase pe care le oferim la acest curs, cât și la maratoane pot fi și ale tale!
  Alege acum și înscrie-te la curs, nici nu ai idee ce pierzi dacă nu participi!!  
  ______________________________

  ❇️ În continuarea programului de curs, pentru cei care doresc să pășească pe calea evoluție și mai mult, le recomand cu drag programele multidisciplinare cu servicii gratuite de sănătate, frumusețe, relaxare, echilibrare emoțională, întinerire și amplificarea capacităților de memorare. 
  Pentru mai multe detalii  
  ______________________________ 

  Despre metoda Recalibrarea Ființei

  Citește mai departe . . .

  Menționează numele persoanei prin intermediul căreia ai aflat despre curs. Dacă îndrumătorul tău nu se află printre cei menționați, alege opțiunea ALTĂ PERSOANĂ.

          Mă poți contacta:

  🏢   B-dul Chișinău Nr. 5

  📞  Tel:0723 236 699

  🌐  contact@brichicimihaela.ro